Υλικά
6 κ.σ. ποπ κορν
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 1/2 κ.σ. μυρωδικά
1 1/2 κ.σ. σκόνη σκόρδου
1 φλιτζάνι παρμεζάνα
Εκτέλεση
Συνδυάστε το ποπ κορν και το 1/4 φλ. ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Τηγανίστε περίπου 5′ σε υψηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι το ποπ κορν να αρχίσει να τινάσσεται.
Ρίξτε το ποπ κορν σε ένα μπολ.
Αναμείξτε τις 2 κ.σ. ελαιόλαδο, τα μυρωδικά και τη σκόνη σκόρδου και ρίξτε το μείγμα πάνω από το ποπ κορν. Τρίψτε παρμεζάνα και προσθέστε την πάνω από το ποπ κορν.