Υλικά
2 κούπες κρυσταλλική ζάχαρη
8 κουτ. σούπας μαργαρίνη ή βούτυρο
½ κούπας γάλα με χαμηλά λιπαρά
1/3 κούπας κακάο
3 κούπες βρώμη
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα αναμείξτε τη ζάχαρη, τη μαργαρίνη, το γάλα και το κακάο. Βάλτε την σε μέτρια φωτιά και ανακατεύετε συχνά. Συνεχίστε ανακατεύοντας τακτικά, για 3 λεπτά. Απομακρύνετε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Προσθέστε τη βρώμη, ανακατέψτε και αφήστε το μείγμα να κρυώσει για 5 λεπτά. Με ένα κουτάλι της σούπας σχηματίστε cookies στη σειρά, πάνω σε λαδόκολλα. Αφήστε τα μέχρι να σκληρύνουν.