Υλικά

1 μικρή μπανάνα

½ κουταλάκι φιστικοβούτυρο

1 κουταλάκι κακάο

1 σακουλάκι παγωμένα μούρα acai berry

½ ποτήρι φράουλες καθαρισμένες

½ ποτήρι γάλα ή ρόφημα αμυγδάλου

Για το γαρνίρισμα

Χοντροκομμένα καρύδια

Χοντροκομμένα αμύγδαλα

Κανέλα για πασπάλισμα

Εκτέλεση

Χτυπάτε όλα τα υλικά στον πολυκόφτη σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να διαλυθούν.

Κατά διαστήματα σταματάτε τον πολυκόφτη και με μια σπάτουλα σπρώχνετε στο κέντρο τα υλικά που έχουν κολλήσει στα τοιχώματα.

Συνεχίζετε να χτυπάτε σε πιο γρήγορη ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αν το μείγμα είναι πολύ πηχτό, προσθέτετε λίγο ακόμα γάλα ή ρόφημα αμυγδάλου.

Σερβίρετε σε ένα μπολ και από πάνω γαρνίρετε με τα καρύδια, τα αμύγδαλα και πασπαλίζετε με κανέλα.