Ποιος είπε ότι η ζαχαροπλαστική είναι δύσκολη υπόθεση; Υπάρχουν συνταγές για κάθε επίπεδο μαγειρικών δεξιοτήτων, και η παρακάτω είναι κατάλληλη για όλους!
Το μόνο που χρειάζεστε είναι βρώμη και μπανάνες, ενώ από εκεί και έπειτα μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε, προσθέτοντας κομματάκια σοκολάτας ή ξηρούς καρπούς.
Υλικά
2 ώριμες μπανάνες
1 φλιτζάνι βρώμη (μπορεί να χρειαστεί και περισσότερη βρώμη)
Εκτέλεση
Αρχικά κάνουμε τις μπανάνες πουρέ. Στη συνέχεια ανακατεύουμε τον πουρέ μπανάνας με τη βρώμη. Προσέχουμε να έχουμε ένα παχύρευστο μείγμα και αναλόγως ελέγχουμε και προσθέτουμε έξτρα βρώμη, αν χρειαστεί.
Εναλλακτικά μπορούμε να προσθέσουμε και μια κουτ. σούπας κακάο. Απλώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψάκι και με ένα κουτάλι παίρνουμε το μείγμα λίγο-λίγο και το βάζουμε στο ταψάκι.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για περίπου 15 λεπτά και έτοιμα τα μπισκοτάκια μας!