Υλικά
Για 1 δόση ζύμης
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
125 γρ. χλιαρό νερό
1 πρέζα ζάχαρη
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Για τη γέμιση
1 φλιτζάνι καθαρισμένες βρασμένες μικρές γαρίδες
1 φλιτζάνι χταποδάκι βρασμένο κομμένο σε μικρά κομμάτια
1/2 φλιτζάνι μύδια αχνιστά χωρίς το κέλυφος
1 φλιτζάνι ντοματίνια κομμένα στη μέση
1/2 φλ. ψιλοκομμένες κόκκινες και πράσινες πιπεριές
6 πράσινες ελιές κομμένες στη μέση (χωρίς το κουκούτσι)
6 κουταλιές σάλτσα φρέσκιας ντομάτας
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Φύλλα φρέσκιας ρόκας
1 σκελίδα σκόρδο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τα υλικά της ζύμης και φτιάχνετε ένα ελαστικό ζυμάρι το οποίο ζυμώνετε για περίπου 5 λεπτά. Αφήνετε τη ζύμη σε αλευρωμένη λεκάνη σκεπασμένη να ξεκουραστεί και να φουσκώσει.
2. Μόλις είναι έτοιμη, την ανοίγετε με τον πλάστη σε ένα λεπτό στρογγυλό φύλλο. Λαδώνετε ένα μεγάλο στρογγυλό, ρηχό ταψί και απλώνετε μέσα το φύλλο.
3. Αλείφετε με τη σάλτσα ντομάτας, ρίχνετε από πάνω τις γαρίδες και τα υπόλοιπα θαλασσινά, τις ελιές, το σκόρδο τριμμένο, τα ντοματίνια, τις πιπεριές, ραντίζετε με το ελαιόλαδο και πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
4 . Την ψήνετε στους 220°C για 35-40 λεπτά, μέχρι να ξεροψηθεί. Γαρνίρετε με τα φύλλα ρόκας και τη σερβίρετε ζεστή.