Όταν διαλύετε το κακάο στο γάλα ή στο νερό συνήθως σβολιάζει. Για να το αποφύγετε πρέπει πρώτα να βάλετε το κακάο στο σκεύος που θα χρησιμοποιήσετε (μπρίκι, κατσαρολάκι, φλιτζάνι) και στη συνέχεια να ρίξετε το υγρό κουταλιά-κουταλιά μέσα στο κακάο ανακατεύοντας μέχρι να γίνει ένα παχύρρευστο μείγμα. Τέλος, συμπληρώνετε με το υπόλοιπο υγρό συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Το μυστικό για να μη σβολιάζει το κακάο
Όταν διαλύετε το κακάο στο γάλα ή στο νερό συνήθως σβολιάζει