Την λένα Πόλα Νόρις, είναι από τη Μελβούρνη και , πρόσφατα, ανέβασε μερικά ζευγάρια πιάτων, φαινομενικά κοινών.
Εξήγησε, όμως, ότι μια μικρή λεπτομέρεια στην δοσολογία πρωτεϊνης-υδατάνθρακα μπορεί να κάνει την διαφορά ως προς τι θερμίδες!
Ναι, μιλάμε ακόμα και για 200 θερμίδες διαφορά.
Μειώνοντας λίγο την ποσότητα στο μούσλι, αυξάνοντας την ποσότητα στις φράουλες και κάνοντας μια μικρή αλλαγή με το γιαούρτι, αυτομάτως το μπωλ πρωινού μας έχει και περισσότερη πρωτεϊνη και λιγότερες θερμίδες!
Έτσι, αντί για 3/4 της κούπας μούσλι και 10 αμύγδαλα, βάζει μισή κούπα μούσλι και 5 αμύγδαλα. Επίσης, αντί για 2 μεγάλες φράουλες, κόβει 4 και επιλέγει γιαούρτι πλούσιο σε πρωτεϊνη και χαμηλών λιπαρών, αντί για πλήρες.
Τόσο απλά!
Δείτε άλλα δύο ζευγάρια πιάτων και προσπαθήστε να εντοπίσετε τις διαφορές:
Η διαφορά στις θερμίδες είναι εντυπωσιακή! Ας τρώμε περισσότεραφρούτα, λαχανικά και πρωτεϊνη από ό, τι υδατάνθρακα μας λέει με άλλα λόγια η αγαπητή Πόλα.