Υλικά
ψωμί
ελαιόλαδο
σκόρδο
δεντρολίβανο
Εκτέλεση
- Κόψτες μικρές φέτες χτεσινού ψωμιού και αλείψτε τις με ελαιόλαδο, τρίψτε τις με σκόρδο και δεντρολίβανο για να πάρουν άρωμα.
- Στη συνέχεια βάλτε τις ολόκληρες ή κόψτε τις σε μικρές μπουκίτσες και βάλτε τις σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόχαρτο.
- Φρυγανίστε τις σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς Κελσίου, στον αέρα, μέχρι να ροδίσουν και να φρυγανιστούν.
- Αφήστε τις να κρυώσουν τελείως και κλείστε τις σε γυάλινο δοχείο. Νοστιμίζουν τις σαλάτες σας και αποτελούν βάση για μεζέδες.