Θα χρειαστούμε:
2 φλ. αλεύρι
2 φλ. φρέσκο γάλα
2 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. ζάχαρη
Πώς θα τις φτιάξουμε:
Ρίχνουμε σε ένα μπολ το αλεύρι και το γάλα και ανακατεύουμε καλά με σύρμα ή μίξερ. Προσθέτουμε τη μαργαρίνη, το αλάτι, τη ζάχαρη και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Η ζύμη μας είναι έτοιμη για να τη ρίξουμε στο τηγάνι ή στην κρεπιέρα.
*Όσο είναι ακόμη ζεστές αλείψτε τις με πραλίνα σοκολάτας και γεμίστε τις με κομμάτια φράουλας για έξτρα απόλαυση