Υλικά:

500γρ. βίδες
200γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
150γρ. γαλοπούλα καπνιστή, ψιλοκομμένη
200γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
7κ.σ. κρέμα γάλακτος
Βούτυρο για το πυρέξ

Για την σάλτσα

1 μικρό κρεμμύδι, τριμμένο
1σκ. σκόρδο, τριμμένη
3 ντομάτες, ψιλοκομμένες
1κ.γλ. βασιλικό, ψιλοκομμένο
2κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία:

1.Βράστε τις βίδες σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία και έπειτα στραγγίξτε τις καλά.
2.Βρ’αστε όλα τα υλικά για την σάλτσα μαζί, για περίπου δέκα λεπτά.
3.Βουτυρώστε το πυρέξ.
4.Ανακατέψτε τις βρασμένες βίδες με την σάλτσα και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από την κρέμα γάλακτος. Ανακατέψτε τα όλα μαζί και αδειάστε τα στο πυρέξ.
5.Περιχύνετε με την κρέμα γάλακτος και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά.