Υλικά:

500γρ. μανιτάρια, φρέσκα
5σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
4κ.σ. ελαιόλαδο
3κ.σ. μαϊντανός φρέσκος
250ml κρασί, λευκό
Αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία:

1. Κόψτε τα μανιτάρια σας σε ίσα μεγέθη, αν είναι πολύ μεγάλα.
2. Ζεστάνετε λάδι σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε τα κρεμμύδια για περίπου τέσσερα λεπτά, ανακατεύοντας.
3. Προσθέστε έπειτα τα μανιτάρια και συνεχίστε το σοτάρισμα για περίπου οκτώ λεπτά.
4. Αλατοπιπερώστε και προσθέστε το σκόρδο. Σβήνετε με κρασί. Σκεπάστε και περιμένετε να απορροφηθεί το μεγαλύτερο μέρος του.
5. Προσθέστε ½ φλιτζάνι νερό και συνεχίστε το μαγείρεμα μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά και να μείνουν τα μανιτάρια με το λάδι τους.
6. Ρίξτε το μαϊντανό και ανακατεύετε. Σερβίρετε αμέσως.