Υλικά:

200γρ. τυρί κρέμα
200γρ. σολομό καπνιστό
¼ φλ. ξινόκρεμα
¼ φλ. άνηθο, ψιλοκομμένο
½ σκ. σκόρδο, πολτοποιημένη
¼ φλ. μαγιονέζα
1 κ. χυμός λεμονιού
1 ½ κ.γλ. ξύσμα λεμονιού

Διαδικασία:

1. Ρίξτε στο μπλέντερ όλα σας τα υλικά, ξεκινώντας από την κουταλιά σούπας του χυμού του λεμονιού.
2. Χτυπήστε τα καλά μέχρι να πολτοποιηθούν.
3. Ελέγξτε την γεύση και προσθέστε αλάτι, πιπέρι και λεμόνι αν χρειάζεται. Συνεχίστε το χτύπημα, μέχρι τα υλικά σας να δέσουν.
4. Μεταφέρετε το ντιπ σε μπολ. Γαρνίρετε με φέτες λεμονιού και τον άνηθο. Μπορείτε να το συνοδεύσετε με κριτσίνια, ψωμάκι ή πιτούλες.