Υλικά:
500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1κ.γλ. αλάτι
3κ.σ. κεφαλοτύρι
2/3 φλ. λευκό κρασί
½ κ.γλ. ζάχαρη, λευκή κρυσταλλική
2/3 φλ. ελαιόλαδο
Για την γέμιση:
2 αυγά
200γρ. ανθότυρο
300γρ. φέτα
Λίγο πιπέρι
Διαδικασία:
1. Σε ένα μπολ βάλτε το τυρί, την ζάχαρη, το αλάτι, το κρασί και το ελαιόλαδο και ανακατέψτε καλά με τα χέρια σας, προσθέτοντας το αλεύρι λίγο – λίγο.
2. Όταν η ζύμη ξεκολλάει από τα χέρια σας, βάλτε την σε ένα μπολ, καλύψτε την με διάφανη μεμβράνη και αφήστε την να ξεκουραστεί για μισή ώρα.
3. Βάλτε σε ένα άλλο μπολ όλα τα υλικά της γέμισης και ανακατέψτε καλά, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
4. Χωρίστε την ζύμη σας σε 25 ίσα μέρη.
5. Κάντε μπαλάκια και χρησιμοποιώντας ένα πλάστη, ανοίξτε τα σε στρογγυλά.
6. Τοποθετήστε 1 κουταλάκι του γλυκού γέμιση στην μέση, βρέξτε με λίγο νερό το φύλλο γύρω – γύρω και κλείνετε.
7. Αλείψτε τα με ελαιόλαδο και τσιμπήστε την ζύμη γύρω από την ένωση για να κλείσει καλά.
8. Αφού ετοιμάσετε όλα τα τυροπιτάκια, βάλτε τα σε λαδόκολλα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.