Το φιστικοβούτυρο μπορεί να μην είναι τόσο συνηθισμένο στην ελληνική κουζίνα όσο στην αμερικανική, ωστόσο αν σας αρέσει η ιδέα μπορείτε να το φτιάξετε μέσα σε 5 λεπτά.
Συγκεκριμένα, χτυπάτε στο μούλτι ένα φλιτζάνι καβουρδισμένα φιστίκια μέχρι να γίνουν χοντρή σκόνη.
Προσθέτετε 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 πρέζα αλάτι και 1 μαύρη ζάχαρη. Συνεχίστε να δουλεύετε μέχρι το μείγμα να πάρει τη μορφή παχιάς πάστας.
Το φιστικοβούτυρό σας είναι έτοιμο!
Μπορείτε να το απλώσετε στο ψωμί, στη φρυγανιά ή να γεμίσετε με αυτό ζεστές κρέπες με μέλι.