Υλικά

500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος

50 ml ελαιόλαδο

½ κ.γ. κύμινο

2 σκελίδες σκόρδου

1 αβγό

2 – 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί (χωρίς την κόρα)

Για το τηγάνισμα

Ελαιόλαδο

Αλεύρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ τοποθετήστε όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια και ζυμώστε τα καλά, περίπου για δέκα λεπτά ή μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο. Πλάστε το σε μικρά μπαλάκια και βουτήξτε τα στο αλεύρι. Σε ένα τηγάνι ζεστάνετε το ελαιόλαδο και τηγανίστε τα σε μέτρια φωτιά, φροντίζοντας να μην το παραγεμίζετε ώστε να μην πέφτει η θερμοκρασία και να γίνουν τραγανά. Αφήστε τα σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να φύγει το περιττό λάδι. Είναι έτοιμα για σερβίρισμα!