Υλικά

½ κιλό λουκάνικο χωριάτικο

10 πράσινες πιπεριές κέρατο

½ κιλό ντομάτες ώριμες

1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Χαράξτε τις πιπεριές κατά μήκος, κόψτε το λουκάνικο σε ροδέλες και περάστε τις ντομάτες από τον τρίφτη. Βάλτε το μισό λάδι σε ένα τηγάνι και τσιγαρίστε τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν. Στη συνέχεια αφαιρέστε τες από τη φωτιά. Σε ένα άλλο τηγάνι προσθέστε το υπόλοιπο λάδι και τηγανίστε τα λουκάνικα μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέστε τις πιπεριές και σβήστε με τη σάλτσα ντομάτας. Αφήστε το φαγητό να βράσει μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά του και να δημιουργηθεί μια πηχτή σάλτσα.