Υλικά
1 πακέτο ζυμαρικά της επιλογής σας
1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
1 φλ. κίτρινο τυρί τριμμένο
1 φλ. τριμμένη μοτσαρέλα
¾ φλ. μπλε τυρί σπασμένο με τα χέρια μας
1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
1 φλ. γάλα
2 φλ. κρέμα γάλακτος
1 κ.γ. βούτυρο
Πιπέρι
Εκτέλεση
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Ταυτόχρονα, σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι, ρίξτε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, το σκόρδο και το βούτυρο και ζεστάνετέ τα σε μέτρια φωτιά. Όταν το μείγμα αρχίσει να φουσκώνει και πριν κοχλάσει, προσθέστε τα τυριά και ανακατέψτε καλά, μέχρι να λιώσουν τελείως. Απομακρύνετε από τη φωτιά και, αν το επιθυμείτε, καρυκεύστε με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Περιχύστε τα μακαρόνια με τη σάλτσα. Αν θέλετε μπορείτε να γαρνίρετε και με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.