Υλικά

½ κιλό γαρίδες

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος

1 σφηνάκι ούζο

4 κ.σ. ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας

1 κ.γ. μάραθος

2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος

250 γρ. φέτα

Εκτέλεση

Καθαρίστε τις γαρίδες, αφαιρώντας το κέλυφος και το μαύρο εντόσθιο της ράχης τους και κρατώντας το κεφάλι και την ουρά. Σοτάρετέ τις στο ελαιόλαδο μαζί με τον άνηθο και σβήστε με το ούζο. Στη συνέχεια προσθέστε τον χυμό ντομάτας και τον μάραθο, χαμηλώστε τη φωτιά και σιγοβράστε τις για 10’. Με τα χέρια σας ή με ένα πιρούνι θρυμματίστε τη φέτα, προσθέστε τη στις γαρίδες, ανακατέψτε καλά μέχρι να λιώσει και σερβίρετε το μεζεδάκι σας αμέσως, αφού πρώτα το γαρνίρετε με τον μαϊντανό.