Υλικά
1,5 κιλό πατάτες
250 γρ. μπέικον
200 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
1 γιαούρτι στραγγιστό
½ κ.γ. κόλιαντρος τριμμένος
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Καθαρίστε τις πατάτες, κόψτε τις σε χοντρές ροδέλες και βράστε τις για λίγο, φροντίζοντας να μην λιώσουν. Στη συνέχεια σοτάρετε σε ένα τηγάνι μέχρι να πάρουν χρώμα και λίγο πριν τις απομακρύνετε από τη φωτιά προσθέστε το μπέικον. Έπειτα, μεταφέρετε τα υλικά σε ένα μικρό ταψί. Ανακατέψτε το γιαούρτι, το τυρί και τον κόλλιαντρο και περιχύστε τις πατάτες ώστε να απλωθεί παντού. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήστε το φαγητό για περίπου 20 λεπτά, ή μέχρι να δημιουργηθεί μία λαχταριστή κρούστα.