Υλικά για 8 μερίδες

½ κιλό μακαρόνια (κατά προτίμηση ολικής άλεσης)

3 πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πορτοκαλί)

1 αγγούρι

1 «τσαμπί» μικρά ντοματίνια

1 φλ. μπαλσάμικο

1 φλ. τυρί φέτα

1/3 φλ. βασιλικό ψιλοκομμένο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Γεμίστε μία κατσαρόλα με νερό και αφού ρίξετε λίγο αλάτι βράστε τα μακαρόνια al dente (1 λεπτό λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στην συσκευασία). Μόλις ετοιμαστούν, σουρώνετε και ξεπλένετε με δροσερό νερό. Μέχρι να κρυώσουν καθαρίστε καλά τις πιπεριές, αφαιρέστε τους σπόρους και κόψτε τις σε λωρίδες. Τους σπόρους αφαιρέστε και από το αγγούρι. Πλύνετε καλά το ντοματίνια και κόψτε τα στην μέση. Έπειτα λιώστε τη φέτα στο φλιτζάνι χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι. Μόλις κρυώσουν τα μακαρόνια βάλτε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε τα λαχανικά, τη φέτα και το μπαλσάμικο. Ανακατέψτε καλά και προσθέστε το βασιλικό, αφού τον ψιλοκόψετε.