Υλικά για 2-4 μερίδες
4 φέτες τορτίγιας χωρίς λιπαρά
1/2 φλιτζάνι τυρί τριμμένο
4 αυγά βραστά κομμένα σε φέτες
1/2 μαρούλι ψιλοκομμένο
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
Εκτέλεση
Πάρτε κάθε τορτίγια και πασπαλίστε την με το τριμμένο τυρί. Στην συνέχεια βάλτε το αυγό, την ντομάτα και ένα φύλλο μαρούλι. Τυλίξτε τις προσεκτικά, ώστε να μην χυθούν τα υλικά. Επαναλάβετε την διαδικασία για κάθε τορτίγια. Σε ένα ξύλλο κοπής κόψτε τις τορτίγιες στην μέση με μαχαίρι με “δοντάκια”. Αν θέλετε να τις απολαύσετε δροσερές, αφήστε τις για λίγο στο ψυγείο!