Υλικά για 1 μεγάλο πυρέξ

3 πακέτα μπισκότα πτι μπερ

1 1/2 πακέτο μαργαρίνη

300 γρ. ζάχαρη

110 γρ κακάο

5 αυγά

1 βανίλια

1 σφηνοπότηρο κονιάκ

Γάλα εβαπορέ για τα μπισκότα

Εκτέλεση

Λιώστε τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε τη ζάχαρη και το κακάο ανακατεύοντας.

Βγάλτε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίξτε μέσα τα αυγά που έχετε χτυπήσει. Ανακατέψτε γρήγορα το μείγμα.

Προσθέστε το κονιάκ και τη βανίλια και συνεχίστε το ανακάτεμα.

Στη συνέχεια, ζεστάνετε λίγο το εβαπορέ και βρέξτε τα πτι μπερ με αυτό. Στρώστε τα στο πυρέξ.

Ρίξτε το μείγμα σοκολάτας, από πάνω απλώστε κι άλλα μπισκότα και μετά άλλη μια στρώση σοκολάτας.

Αφήστε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει.