Υλικά:

4 αυγά

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

1 ώριμο αβοκάντο σε φέτες

100 γραμ. καπνιστό μπέικον

Εκτέλεση:

Βάλτε αλατισμένο νερό σε μία κατσαρόλα για να βράσει. Ρίξτε με προσοχή τα αυγά μέσα και βράστε τα για 5 λεπτά μέχρι να έχουν υγρό κρόκο.

Στο μεταξύ, τυλίξτε κάθε φέτα αβοκάντο με μπέικον και τηγανίστε τις για 2-3 λεπτά την κάθε πλευρά.

Σερβίρετε τα αυγά σε ειδικό πιατάκι με τις φέτες αβοκάντο για να τις βουτά μέσα στον κρόκο.