Υλικά για 6 μερίδες
1 κιλό πατάτες
1 φλιτζάνι παρμεζάνα
1 μικρό ματσάκι μαϊντανό
1 κρεμμύδι
πιπέρι
αλεύρι για το πανάρισμα
ελαιόλαδο για το τηγάνι
Εκτέλεση
Bράζετε τις πατάτες και τις κάνετε πουρέ στο μύλο των λαχανικών. Ψιλοτρίβετε το κρεμμύδι και ψιλοκόβετε το μαϊντανό. Aναμειγνύετε όλα μαζί τα υλικά (εκτός του αλευριού και του λαδιού) και φτιάχνετε το μείγμα των κεφτέδων. Tο αφήνετε για 15 λεπτά στην ψύξη. Πλάθετε στη συνέχεια τους κεφτέδες, τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε.