Υλικά

4 φλιτζάνια (360 γρ.) αποξηραμένη καρύδα

1 κονσέρβα συμπυκνωμένο γάλα

250 γρ. μαύρης σοκολάτας

Εκτέλεση

1. Συνδυάστε την καρύδα και το συμπυκνωμένο γάλα και ανακατέψτε μέχρι να γίνουν ένα κολλώδες μείγμα

2. Πλάστε το μείγμα σε μπαλίτσες και τοποθετήστε τις σε ένα δίσκο ψησίματος

3. Τοποθετήστε τον δίσκο στην κατάψυξη για 30 λεπτά

4. Τοποθετήστε τη σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων και ζεστάνετε μέχρι να λιώσει (ανακατεύοντας με μεταλλικό κουτάλι)

6. Χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι βοητήξτε κάθε μια από τις μπάλες καρύδας στο μείγμα λιωμένης σοκολάτας

7. Τοποθετήστε ξανά στο ταψί και ψήστε με επιπλέον λιωμένη σοκολάτα, αν θέλετε

8. Επαναλάβετε με τα υπόλοιπα σοκολατάκια

9. Φυλάξτε τα σοκολατάκια σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο για έως και 5 ημέρες