Υλικά

340 γραμμάρια ψιλοκομμένη καρύδα

1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα συμπυκνωμένο

Σοκολάτα (προαιρετικά)

Εκτέλεση

1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ανακατέψτε την καρύδα με το γάλα.

2. Πλάστε τα μακαρούν και ακουμπήστε τα σε ένα χαρτί ψησίματος.

3. Ψήστε τα για 15-20′ μέχρι να καφετίσουν ελαφρώς. Βγάλτε τα από το χαρτί και αφήστε τα να κρυώσουν.

4. Προαιρετικά, λιώστε μια σοκολάτα και βουτήξτε τα μέσα. Αφήστε τη σοκολάτα να σταθεροποιηθεί και έτοιμα!