Υλικά για 4 άτομα
1 ματσάκι ρόκα
1 μαρούλι σγουρό σκούρο
8 ντοματίνια
1 φλιτζάνι σπόρους ροδιού
1 φλιτζάνι μούρα ή βατόμουρα
1 αβοκάντο
2 κουταλιές χοντροτριμμένα αμύγδαλα
3 κουταλιές ελαιόλαδο
3 κουταλιές ξίδι μπαλσάμικο
Αλάτι, πράσινο πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένετε και κόβετε τα ντοματίνια στη μέση, τη ρόκα και το μαρούλι σε χοντρά κομμάτια, και τα βάζετε όλα μαζί σε ένα μπολ. Προσθέτετε τους σπόρους ροδιού, τα μούρα και το αβοκάντο κομμένο σε φέτες και πασπαλίζετε με τα αμύγδαλα. Χτυπάτε το ελαιόλαδο με το μπαλσάμικο και περιχύνετε με το μείγμα τη σαλάτα. Πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πράσινο πιπέρι.