Υλικά για 4 μερίδες
1½ φλιτζάνι γιαούρτι
3 αγγούρια
1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
3 κουταλιές λεμόνι
2 κουταλιές άνηθο ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
4 φύλλα εστραγκόν
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ραπανάκια (για γαρνίρισμα)
Εκτέλεση
1. Βάζετε στο μπλέντερ το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, τα φύλλα εστραγκόν, τα δύο αγγούρια, το λεμόνι, το σκόρδο, το κρεμμυδάκι, αλάτι και τα χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθούν και η σούπα να έχει λεία και πυκνή υφή.
2. Βάζετε τη σούπα στο ψυγείο για 2 ώρες. Τη σερβίρετε κρύα με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και γαρνίρετε με λεπτές φέτες από αγγούρι, ραπανάκια και ψιλοκομμένο άνηθο.