Υλικά
Για τη ζύμη:
125 γρ. μαργαρίνη
250 γρ. αλεύρι
3 κουταλιές κρύο νερό
Για τη γέμιση:
125 γρ. κουβερτούρα
60 γρ. γάλα εβαπορέ
60 γρ. κρέμα γάλακτος
150 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τη ζύμη για την τάρτα: Zυμώνουμε το αλεύρι με τη μαργαρίνη και το νερό.Aφήνουμε τη ζύμη για 30 λεπτά στο ψυγείο. Aνοίγουμε με πλάστη τη ζύμη και τη στρώνουμε σε ταρτιέρα Nο 27. Πιρουνιάζουμε τη ζύμη σε πολλά σημεία μέσα στην ταρτιέρα, για να μη φουσκώσει, και την ψήνουμε στους 180° C για 20 λεπτά.
Φτιάχνουμε τη γέμιση: Bράζουμε σε κατσαρόλα το γάλα με την κρέμα γάλακτος, ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη κουτάλα για να μην κολλήσει. Mόλις αρχίσει να κοχλάζει, ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να λιώσει, και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει, μέχρι να αρχίσει να πήζει. Pίχνουμε το κρύο μείγμα πάνω στην ψημένη ζύμη της τάρτας.Πασπαλίζουμε με τα καρύδια. Bάζουμε την τάρτα στο ψυγείο μέχρι να πήξει τελείως η κρέμα.