Υλικά
1/2 κιλό ταλιατέλες
200 γρ. φρέσκα μανιτάρια
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
2 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζάνι γάλα πλήρες
2 κουταλιές γαλέτα
4 κουταλιές παρμεζάνα
Εκτέλεση
Bράζετε τα ζυμαρικά για 5 λεπτά σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει και στη συνέχεια τα σουρώνετε. Kόβετε τα μανιτάρια σε φετάκια. Πολτοποιείτε το σκόρδο. Ψιλοκόβετε το μαϊντανό. Σοτάρετε στο λάδι το σκόρδο και τα μανιτάρια. Στη συνέχεια, ανακατεύετε τις ταλιατέλες με τα μανιτάρια, το μαϊντανό και το γάλα. Tα βάζετε σε ένα πυρέξ, τα πασπαλίζετε με τη γαλέτα και την παρμεζάνα και τα ψήνετε σε μέτριο φούρνο μέχρι να σωθεί το γάλα.