Υλικά
10 κολοκυθάκια μέτρια
Αλατοπίπερο
Ρίγανη
400 γραμμάρια σιμιγδάλι ή αλεύρι
750 ml λάδι
Εκτέλεση
Πλύντε και σκουπίστε καλά τα κολοκυθάκια. Κόψτε τα σε μπαστουνάκια, λίγο πιο μεγάλα από τις τηγανιτές πατάτες. Ρίξτε τους αλατοπίπερο. Σε ένα πιάτο ρίξτε το σιμιγδάλι ή το αλεύρι και περάστε τα μπαστουνάκια έτσι ώστε να αλευρωθούν καλά. Ρίξτε τα μπαστουνάκια σε καυτό λάδι και τηγανίστε για λίγα λεπτά, γυρίζοντάς τα μέχρι να πάρουν χρώμα. Βγάλτε τα από το τηγάνι και ακουμπήστε τα σε ένα πιάτο που έχετε στρώσει απορροφητικό χαρτί. Πασπαλίστε τα με ρίγανη και σερβίρετε.
Καλή όρεξη!