Υλικά

Για 4-6 μερίδες
2 ματσάκια ρόκα
250 γρ. φράουλες
1 φλιτζάνι μούρα
1 φλιτζάνι φραμπουάζ
1 φλιτζάνι μύρτιλα
Για το ντρέσινγκ
Κρέμα βαλσάμικο
2 κουταλιές ξίδι
5 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένετε τη ρόκα, τη στραγγίζετε καλά και τη βάζετε σε μια μεγάλη σαλατιέρα.
Πλένετε τα φρούτα και κόβετε τις φράουλες στη μέση ή στα τέσσερα κατά μήκος και τα προσθέτετε και στο μπολ με τη ρόκα.
Πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι και περιχύνετε τη σαλάτα με την κρέμα βαλσάμικου, το ξίδι και το ελαιόλαδο. Ανακατεύετε καλά και απαλά για να μη λιώσουν τα φρούτα και σερβίρετε.