Υλικά
* 3 μεγάλα ώριμα αβοκάντο
* 400 ml γάλα καρύδας
* 5 φύλλα σπανάκι
* 5 κουταλιές άχνη ζάχαρη

Εκτέλεση
1. Χτυπάτε στο μίξερ τη σάρκα από το αβοκάντο, τα φύλλα από το σπανάκι, με το γάλα καρύδας και τη ζάχαρη μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
2. Το μεταφέρετε στην παγωτομηχανή και το παγώνετε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
3. Εναλλακτικά, το αδειάζετε σε ένα μεταλλικό δοχείο παγωτού και το βάζετε στην κατάψυξη. Ανά 20-25 λεπτά αφρατεύετε το μείγμα με έναν αβγοδάρτη. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία τουλάχιστον 5 φορές.