Ενα πρόβλημα που συνήθως αντιμετωπίζουμε όταν χρησιμοποιούμε γιαούρτι για την παρασκευή κάποιων γλυκών ή φαγητών, είναι ότι, καθώς το ζεσταίνουμε ή το ανακατεύουμε γίνεται νερουλό. Το μυστικό για να ξαναπήξει είναι να προσθέσουμε λίγο γιαούρτι ή κορν φλάουρ (μία κουταλιά ανά κεσεδάκι) διαλυμένο σε λίγο κρύο νερό.
Για πηχτό γιαούρτι στο μαγείρεμα
Ενα πρόβλημα που συνήθως αντιμετωπίζουμε όταν χρησιμοποιούμε γιαούρτι για την παρασκευή κάποιων γλυκών ή φαγητών, είναι ότι, καθώς το ζεσταίνουμε ή το ανακατεύουμε γίνεται νερουλό. Το μυστικό για να ξαναπήξει είναι να προσθέσουμε λίγο γιαούρτι ή κορν φλάουρ (μία κουταλιά ανά κεσεδάκι) διαλυμένο σε λίγο κρύο νερό.