Πόσες φορές την ώρα που βράζετε ένα αβγό αυτό ραγίζει και είτε απλώνεται το ασπράδι του στο νερό είτε μπαίνει νερό στο εσωτερικό του; Για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, ρίξτε λίγο αλάτι ή ξίδι στο νερό που βράζει. Το αλάτι και το ξίδι έχουν την ιδιότητα να επισπεύδουν την πήξη του ασπραδιού που τείνει να βγει έξω από τη ρωγμή.
Τι να κάνετε όταν ραγίζει το αβγό στο βράσιμο
Πόσες φορές την ώρα που βράζετε ένα αβγό αυτό ραγίζει και είτε απλώνεται το ασπράδι του στο νερό είτε μπαίνει νερό στο εσωτερικό του; Για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, ρίξτε λίγο αλάτι ή ξίδι στο νερό που βράζει. Το αλάτι και το ξίδι έχουν την ιδιότητα να επισπεύδουν την πήξη του ασπραδιού που τείνει […]