Για το πλούσιο πρώτο τεύχος του 2018, ταξιδέψαμε στη
Νάπολη, συναντήσαμε τον διάσημο σεφ Τσίρο Σάλβο και μας αποκάλυψε βήμα-βήμα τα
μυστικά της ναπολιτάνικης πίτσας.
Επίσης, στον
«Γευσιγνώστη» Ιανουαρίου προτείνουμε 70 δοκιμασμένες συνταγές για κάθε
περίσταση:
·
Αφιέρωμα σαλατογεύματα. Ολοκληρωμένες προτάσεις για καλύτερη
διατροφή.
·
Vegan έκπληξη με
κεφτέδες φασολιών.
·
Ψαροφαγία: Πρωτότυπα μαγειρέματα
με φρέσκο ελληνικό τόνο.
·
Νόστιμα και πρωτότυπα πιάτα που
ετοιμάζονται μέσα σε 30’
·
Εντυπωσιακά και νόστιμα
σάντουιτς, που μπορούν να συναγωνιστούν
και το πιο γκουρμέ πιάτο.
·
Υπέροχα πρωινά
·
Γλυκά με λεμόνι
·
Ένα «μαγικό» τουρσί. Μια εύκολη
παρασκευή που μεταμορφώνει όλον τον χρόνο κάθε φαγητό που χρειάζεται φρέσκο
λεμόνι.
·
Τις διευθύνσεις για τα καλύτερα
φαλάφελ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Ο
Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!
Την Κυριακή 21
Ιανουαρίου με το «ΒΗΜΑ»