Πριν παραγγείλετε το ποτάκι σας σε κάποιο μπαρ, ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε κάποια πράγματα. Ο Νεουοκέζος κωμικός και μπάρμαν Tim Dunn μαρτύρησε όλα τα μυστικά για εκείνα τα πέντε ποτά που δεν πρέπει ποτέ να παραγγείλετε σε ένα μπαρ.
Mojito
Αυτό το ποτό, αξίζει πρώτης ποιότητας συστατικά. Πόσο σίγουροι είστε πώς θα τα έχει; Αν είναι το μπαρ που συχνάζετε ανέκαθεν, καλώς. Αλλά ποιος θέλει ένα mojito φτιαγμένο με εκτός εποχής μέντα ή ξαναχρησιμοποιημένο λάιμ; Μάλλον κανείς, αν το ξανασκεφτεί.
Μπύρα από βαρέλι
Η βαρελίσια μπύρα ταξιδεύει από το εσωτερικό του βαρελιού ως τη βρυσούλα για να σερβιριστεί στο ποτήρι. Και αν αυτή η διαδρομή δεν καθαρίζεται συχνά, υπάρχει ανάπτυξη βακτηριδίων. Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για το πόσο καλά ένα μπαρ αγαπάει την καθαριότητα, ελέγξτε τις τουαλέτες του. Προτιμήστε, λοιπόν, την εμφιαλωμένη μπύρα.
Κοκτέιλ με γάλα
Οι Bartenders απεχθάνονται τα ποτά με βάση το γάλα και έχουν τους λόγους τους. Στην κορυφή της λίστας είναι ότι τα περισσότερα μπαρ σπάνια χρησιμοποιούν γάλα και έτσι αν θα έχουν, η ποιότητά του θα είναι ή χαμηλή ή θα έχει λήξει.
Κρασί
Εκτός αν βρίσκεστε σε Wine Bar, τα περισσότερα μπαρ έχουν πολύ φτηνό και κατώτερης ποιότητας κρασί και όπως γνωρίζουμε, το φτηνό κρασί οδηγεί σε άγριο hangover.
Οτιδήποτε κατεψυγμένο
Ειδικά αν βγαίνει από μηχανή, μείνετε μακριά. Οι μηχανές –δυστυχώς– σπάνια καθαρίζονται και οι bartenders συνεχίζουμε να προσθέτουμε υλικά στο είδη υπάρχον μείγμα. Μη σας θαμπώνει το εντυπωσιακό χρώμα ενός κοκτέιλ, γιατί ποιος ξέρει τι κυκλοφορεί εκεί μέσα.