Τα υλικά που θα χρειαστείτε
• 150γρ. κινόα (1 κούπα)

• 1 πακέτο rice rolls
• 50 ml ελαιόλαδο
• 140γρ ψίχα απο καβούρι
• χυμό και ξύσμα από 2 λάιμ
• 1 πράσινο μήλο ψιλοκομμένο
• 15γρ. φρέσκο τριμμένο τζίντζερ
• 1 κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο
• Μισό ματσάκι κόλιανδρο
• 1 αβοκάντο κομμένο σε μικρούς κύβους
• Αλατι
• Πιπερι.
Εκτέλεση
•Μουλιαζουμε σε ένα μπολ για 2-3 λεπτά τα φύλλα ως ότου μαλακώσουν βάζουμε λίγη γέμιση και το καβούρι μας και τα τυλιγουμε σαν ντολμαδάκια.

•Οι σπόροι της κινόας έχουν μια ουσία που την κάνει λίγο πικρή αν δεν πλυθεί καλά, όποτε την ξεπλένουμε με άφθονο νερό

• Βάζουμε την κινόα σε μια κατσαρόλα με 1 λίτρο νερό και τη βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 15-20 λεπτά.
• Ανακατευουμε καλά με το σύρμα σε ένα μεγάλο μπολ, το χυμό και το ξύσμα από τα λάιμ, το τζίντζερ, ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.
• Ανακατεύουμε τα κομμένα κιβακια απο το πράσινο μήλο,το φρέσκο κρεμμύδι και τον κόλιανδρο
• Όταν η κινόα είναι έτοιμη, τη σουρώνουμε και τη βάζουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά
• Διορθώνουμε τη γεύση με επιπλέον πιπέρι αν θέλουμε.
Tips
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σολομό αντί για καβούρι ή να το ετοιμάσουμε χωρίς θαλασσινά (σκέτο) για χορτοφάγους. Ειναι το ίδιο νόστιμο!