Όταν καθαρίζουμε κρεμμύδι ή σκόρδο μένει πράγματι μια χαρακτηριστική μυρωδιά, η οποία δεν φεύγει όσο και αν πλένουμε τα χέρια μας. Οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας για να απαλλαγούν από την δυσάρεστη αυτή οσμή, συνήθως χρησιμοποιούσαν μια λεμονόκουπα ή έτριβαν τα χέρια τους με λίγη σκόνη ελληνικού καφέ. Πέρα από αυτούς τους λίγο πολύ γνωστούς τρόπους, υπάρχει μια ακόμα ιδέα για να διώξουμε την έντονη μυρωδιά. Μπορούμε, λοιπόν, αφού αφήσουμε τα χέρια μας για λίγα δευτερόλεπτα κάτω από το κρύο νερό της βρύσης, να τα τρίψουμε με χοντρό μαγειρικό αλάτι.
Πώς να διώξω από τα χέρια τη μυρωδιά του κρεμμυδιού ή του σκόρδου;
Όταν καθαρίζουμε κρεμμύδι ή σκόρδο μένει πράγματι μια χαρακτηριστική μυρωδιά, η οποία δεν φεύγει όσο και αν πλένουμε τα χέρια μας. Οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας για να απαλλαγούν από την δυσάρεστη αυτή οσμή, συνήθως χρησιμοποιούσαν μια λεμονόκουπα ή έτριβαν τα χέρια τους με λίγη σκόνη ελληνικού καφέ. Πέρα από αυτούς τους λίγο πολύ […]