Υλικά

  • 1 μήλο Smith πράσινο κομμένο σε ψιλούς κύβους
  • 1 πορτοκάλι κομμένο σε μέτριους κύβους
  • 1 αχλάδι κομμένο σε μέτριους κύβους
  • 1 μπανάνα κομμένη σε μέτριες φέτες
  • 2 γιαούρτια light 2%
  • 4-6 κουτ. σούπας Quaker (1 κουταλιά για κάθε κρέπα)
  • Υλικά για την κρέπα: 500 γρ. γάλα φρέσκο
  • 350 γρ. αλεύρι
  • 3 αυγά
  • 3 κουτ. σούπας ζάχαρη

Εκτέλεση* Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το αλεύρι, τα αυγά και τη ζάχαρη και χτυπήστε τα με μίξερ ή με χτυπητήρι, προσθέτοντας σταδιακά το γάλα, μέχρι να γίνουν ένα παχύρρευστο μείγμα

* Ζεστάνετε ένα μέτριο τηγάνι και λιπάνετέ το με μαργαρίνη ή ηλιέλαιο

* Ρίξτε το μείγμα της κρέπας στο κέντρο του τηγανιού με μια βαθιά κουτάλα σούπας και με μικρές κινήσεις του χεριού σας, απλώστε το σχηματίζοντας μικρούς δίσκους. * Ψήστε έως ότου ροδοκοκκινήσει η κάτω πλευρά. Στη συνέχεια με μία τσιμπίδα – σπάτουλα γυρίστε και ψήστε και την άλλη πλευρά

* Ακουμπήστε την κρέπα σε χαρτί κουζίνας

* Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία ώσπου να τελειώσει ο χυλός

* Σε ένα μπολ ρίξτε όλα τα ψιλοκομμένα φρούτα μαζί με το γιαούρτι και το Quaker και ανακατέψτε ελαφρά

* Ρίξτε τη γέμιση στο κέντρο της κάθε κρέπας, διπλώστε στη μέση, περιχύστε με μέλι και πουδράρετε με λίγο Quaker