Υλικά

  • (Για 4 άτομα)
  • 8 ντομάτες
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 4 κρεμμυδάκια
  • 6 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές μπαλσάμικο
  • Γλυκιά πάπρικα
  • Κύμινο
  • Κόλιαντρο
  • Ζάχαρη
  • Αλάτι

Γενικά
265 θερμίδες η μερίδα

Εκτέλεση
Ψήνετε τις ντομάτες στο φούρνο για 10΄. Στη συνέχεια, τις βάζετε σε μια κατσαρόλα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και 400 ml νερό και βράζετε για 20΄. Περνάτε το μείγμα από το μπλέντερ και σερβίρετε.

Σύσταση

  • Βιταμίνη C
  • Νιασίνη
  • Φυλλικό οξύ
  • Κάλιο
  • Μαγνήσιο
  • Ψευδάργυρο
  • Μονοακόρεστα λιπαρά
  • Λυκοπένιο
  • Μολυβδένιο