Υλικά

  • 8 πιπεριές Φλωρίνης
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας
  • 1 πρέζα κύμινο
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 100 γρ. φέτα

Εκτέλεση
Bάζετε στην κατσαρόλα 5 φλιτζάνια αλατισμένο νερό να κοχλάσει.

Όσο βράζει το νερό, κόβετε τις πιπεριές σε μεγάλα κομμάτια αφαιρώντας τα σπόρια τους. •Kαθαρίζετε και κόβετε το κρεμμύδι σε τέταρτα.
Pίχνετε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και την ντομάτα στο νερό να βράσουν για 20 λεπτά.

Mόλις βράσει η σούπα, προσθέτετε το λάδι και τη χτυπάτε στο μπλέντερ.

Σερβίρετε τη σούπα με κομματάκια φέτας και πασπαλισμένη με το κύμινο.




Μερίδες
για 4 άτομα

Σύσταση

  • Θερμίδες ……………………….507
  • Υδατάνθρακες …………………34 γρ.
  • Μονοακ. λιπ. …………………..22 γρ.
  • Χοληστερίνη …………………..44 mg
  • Πρωτεΐνες ………………………12 γρ.
  • Κορεσμ. λιπ……………………..11 γρ.
  • Πολυακ. λιπ……………………..3 γρ.
  • Φυτικές ίνες……………………..8 γρ.