Έντονο χρώμα στα παντζάρια σε 30΄΄
Όταν βράζετε κολοκυθάκια ή παντζάρια, ρίξτε στο νερό που βράζουν λίγες σταγόνες ξίδι και μη σκεπάσετε την κατσαρόλα. Με αυτό τον τρόπο, θα διατηρήσουν το χρώμα τους και θα είναι ιδιαίτερα ευπαρουσίαστα.
Όταν βράζετε κολοκυθάκια ή παντζάρια, ρίξτε στο νερό που βράζουν λίγες σταγόνες ξίδι και μη σκεπάσετε την κατσαρόλα. Με αυτό τον τρόπο, θα διατηρήσουν το χρώμα τους και θα είναι ιδιαίτερα ευπαρουσίαστα.