Υλικά

  • 150 γρ. γιαούρτι (2% λιπαρά)
  • 10 γρ. τζίντζερ
  • 80 γρ. μαρμελάδα φράουλα
  • 100 ml φρέσκο γάλα (1,5% λιπαρά)
  • Σιρόπι φράουλας (προαιρετικά)

ΕκτέλεσηΑναμειγνύετε τα υλικά στο μπλέντερ και τα σερβίρετε στο ποτήρι.ΓνώμεςΤο τζίντζερ αποτελεί πολύ καλή πηγή μαγνησίου και βιταμίνης C, αλλά είναι στυφό. Για το λόγο αυτό, μπορείτε, αν θέλετε, να προσθέσετε σιρόπι φράουλας, αυξάνοντας όμως λίγο τη θερμιδική του αξία.Σύσταση

  • Ενέργεια: 330 kcal