«Έχω μήνες να φάω ζυμαρικά και ψωμί», «Ακόμα προσπαθώ να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι δεν θα ξαναφάω γλυκό». Αυτές είναι μερικές μόνο από τις φράσεις που συχνά ακούμε από ανθρώπους με διαβήτη. Και όμως! Οι διατροφικές συστάσεις έχουν αλλάξει. Όλοι εμείς στο Vita, λοιπόν, αποφασίσαμε να οργανώσουμε μια ημερίδα αφιερωμένη στον διαβήτη, με στόχο να έρθουμε για μία ακόμα φορά πιο κοντά σας, να μάθουμε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον διαβήτη και να μοιραστούμε μυστικά που θα κάνουν τη ζωή μας πιο ανέμελη και πιο… απολαυστική!

Γιατί ο διαβήτης μάς αφορά. Μπορεί να τρώμε από το πρωί μέχρι το βράδυ γλυκά και να μην εμφανίσουμε ποτέ τη νόσο και μπορεί να κάνουμε μια άκρως υγιεινή ζωή και παρ’ όλα αυτά ο διαβήτης να μας επισκεφτεί. Οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμα καταφέρει να αποκρυπτογραφήσουν όλα τα μυστικά αυτής της αρρώστιας που πλήττει πάνω από 300 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ούτε να τη διαγράψουν από τον κατάλογο των χρόνιων νοσημάτων, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμα το φάρμακο που τη γιατρεύει. Ωστόσο, η πρόοδος της επιστήμης φέρνει συνεχώς νέες θεραπείες που κρατούν τον διαβήτη ρυθμισμένο.

Πότε: Παρασκευή 13 Νοεμβρίου

Ώρα: 16.00-20.00

Πού: Στο ξενοδοχείο «New Hotel» (Φιλελλήνων 16, Αθήνα).

Ποιοι: Έγκριτοι διαβητολόγοι, διατροφολόγοι-διαιτολόγοι, γυμναστές και άλλοι ειδικοί. Πώς: Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή, γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες.