Με «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», ο δέκατος τέταρτος τόμος της «Ιστορίας της Φιλοσοφίας» του Ουμπέρτο Εκο και το γαστρονομικό περιοδικό «Γευσιγνώστης»
Αυτό το Σάββατο, με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, μη χάσετε το πλήρες κείμενο της Συνθήκης της Λωζάνης, όπως ακριβώς τυπώθηκε το 1923 από το Εθνικό Τυπογραφείο της Ελλάδας καθώς και δύο ένθετα για το Μουντιά...
Την Κυριακή 10 Ιουνίου με ΤΟ ΒΗΜΑ κυκλοφορεί το VITA, το πρώτο περιοδικό υγείας και ευεξίας στην Ελλάδα.
Το αξεπέραστο φιλοσοφικό έργο του Πλάτωνα σε πολυτελείς σκληρόδετες εκδόσεις. Αυτήν την Κυριακή με ΤΟ ΒΗΜΑ, κυκλοφορεί η «Απολογία Σωκράτους» μαζί με τον διάλογο «Κρίτων» σε έναν τόμο.
Το Σάββατο 9 Ιουνίου με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ο δεύτερος τόμος του εμβληματικού δίτομου έργου: «Το Μακεδονικό Κράτος-Γένεση, θεσμοί και ιστορία»
Την Κυριακή 3 Ιουνίου με ΤΟ ΒΗΜΑ, σειρά έχει ο δεύτερος τόμος του «Συμποσίου» του Πλάτωνα και η ιστορική έκδοση: Ναυτιλία και ελληνισμός-Η εποχή της επικράτησης.
Το Σάββατο 2 Ιουνίου με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ το εμβληματικό δίτομο έργο: «Το Μακεδονικό Κράτος-Γένεση, θεσμοί και ιστορία» και το καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού «Mommy and Daddy»
Τα μεγαλύτερα έργα της κορυφαίας ελληνίδας συγγραφέως Πηνελόπης Δέλτα σε πολυτελείς σκληρόδετες εκδόσεις, κυκλοφορούν μαζί με ΤΑ ΝΕΑ. Αυτή τη φορά, σειρά έχει το αριστουργηματικό «Παραμύθι χωρίς όνομα...
Το αξεπέραστο φιλοσοφικό έργο του Πλάτωνα σε πολυτελείς σκληρόδετες εκδόσεις με ΤΟ ΒΗΜΑ. Αυτό το Σάββατο εκτάκτως, ο Α' τόμος του "Συμποσίου". Μαζί κυκλοφορεί και το νέο τεύχος Harper’s BAZAAR, το μεγ...
Μη χάσετε ΤΟ ΒΗΜΑ αυτήν την Κυριακή που κυκλοφορεί με τον τέταρτο και τελευταίο τόμο της «Πολιτείας», καθώς και τον νέο, λαχταριστό Γευσιγνώστη Μαίου.
Μη χάσετε ΤΑ ΝΕΑ, το Σάββατο 19 Μαΐου, που κυκλοφορούν με το έργο της Πηνελόπης Δέλτα «Για την πατρίδα». Μαζί με αυτό, και ένας πολυτελής ταξιδιωτικός οδηγός για τη Στερεά Ελλάδα.