Υλικά
600 γρ. μύδια
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
200 γρ. βουβαλίσια φέτα
10 τοματινια
20 γρ. μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδο
1 φλιτζάνι ζωμό ψαριού
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε καλά τα μύδια και τα τοποθετείτε σε μια κατσαρόλα.
Προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο, τα τοματίνια και το ζωμό του ψαριού και τα αχνίζετε.
Όταν τα μύδια ανοίξουν, τα αφαιρείτε από την κατσαρόλα.
Γλασάρετε τη σάλτσα, τη «δένετε» με τη μουστάρδα και προσθέτετε τη φέτα.
Ανακατεύετε για λίγο τα υλικά και σερβίρετε.