Πρόκειται για έναν on line διαγωνισμό ο οποίος τρέχει μέσω του site funfearlessfemale.cosmopolitan.gr. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη νέων γυναικών που θαυμάζουμε και οι οποίες με τη δράση και τις πράξεις τους κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο. Μπορεί να είναι μια νέα επιστήμονας που ερευνά ένα νέο φάρμακο, μια εθελόντρια που έχει αφιερώσει τη ζωή της στο να βοηθά τους γύρω της, μια κοπέλα που δημιούργησε την πρώτη βιβλιοθήκη ενός απομακρυσμένου νησιού, μια ανύπαντρη μητέρα που αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της… Τις υποψήφιες για τον τίτλο της Fun Fearless Female της χρονιάς προτείνουν οι αναγνώστριες του περιοδικού.

Η Fun Fearless Female του 2014 θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 5.000 ευρώ και άλλα δώρα, ενώ πρόκειται να δώσει συνέντευξη και να φωτογραφηθεί για το τεύχος Νοεμβρίου του Cosmopolitan. Δώρα κερδίζουν και όσοι συμμετέχουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας, η οποία πρόκειται να διαρκέσει μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου.

Σε αυτή τη φάση ο διαγωνισμός βρίσκεται στην τρίτη και τελική του φάση, σύμφωνα με την οποία οι αναγνώστριες ψηφίζουν μέσω του λογαριασμού τους στο Facebook τη μεγάλη νικήτρια, με ένα κλικ.

Περισσότερα για το διαγωνισμό θα βρείτε εδώ