* Το πρώτο βήμα: H επίθεση


BODY-
SLIM CURE MINCEUR EXPRESS

Ο ιδανικός μας σύμμαχος όποτε ξεκινάμε την προσπάθεια για αδυνάτισμα (δίαιτα, γυμναστική). Πρόκειται για μια express αγωγή αδυνατίσματος με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε 7 μέρες. Ορός-ζελ υπερεντατικής δράσης ενισχυμένος με 10% σύμπλοκο καφεΐνης και εκχύλισμα τζίντζερ 4%, καθώς και με το επαναστατικό σύμπλεγμα WTB SYSTEM, που μετατρέπει τα κύτταρα που «αποθηκεύουν» λίπος σε κύτταρα που «καίνε λίπος».

Αποτέλεσμα: Απομακρύνει την επίμονη κυτταρίτιδα, ενώ μειώνει τους πόντους σε μηρούς, γλουτούς, μέση και κοιλιά.

* H καλύτερη συνέχεια: Βελτίωση / συντήρηση

BODY-SLIM TRIPLE ACTION
Συμπύκνωμα αδυνατίσματος που δρα σε 3 επίπεδα: Λειαίνει την καπιτονέ υφή, λεπταίνει τη σιλουέτα και συσφίγγει την επιδερμίδα. Περιέχει το σύμπλοκο WTB SYSTEM, που μετατρέπει τα κύτταρα που «αποθηκεύουν» λίπος σε κύτταρα που «καίνε λίπος», 10% ενεργό σύμπλοκο καφεΐνης και εκχύλισμα σαμπούκου.

Αποτέλεσμα: Αδυνατίζει μηρούς και γοφούς, μειώνει την κυτταρίτιδα, κάνει την επιδερμίδα πιο σφριγηλή και παράλληλα μειώνει τη κατακράτηση.

* Η φροντίδα νύχτας: Εντατική δράση

BODY-SLIM DESTOCK NUIT
Συμπύκνωμα Εντατικού Αδυνατίσματος Νύχτας που μειώνει το υπάρχον λίπος και εμποδίζει την αποθήκευση του, όσο κοιμόμαστε. Η επιτυχία του έγκειται στο ενεργό σύμπλοκο καφεΐνης σε υψηλή συγκέντρωση που συνδυάζεται με τη μοριακή τεχνολογία micropatch, έτσι ώστε να απελευθερώνεται σταδιακά κατά τη διάρκεια της νύχτας, για εντατικό αδυνατιστικό αποτέλεσμα. Επιπλέον η υφή του είναι πλούσια και απαλή και η εφαρμογή του απολαυστική.

Αποτέλεσμα: Μειώνει ορατά την περιφέρεια των γλουτών και την καπιτονέ υφή της επιδερμίδας.

* Για το μασάζ: Τόνωση της λέμφου και της αποτοξίνωσης

BODY-SLIM HUILE MINCEUR
Σατινένιο λάδι αδυνατίσματος κατά της κυτταρίτιδας χωρίς αιθέρια έλαια και χωρίς καφεΐνη, για να είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες. Η διφασική υφή του επιτρέπει τη διείσδυση φυτικών συστατικών με δράση ισχυρή και αποτελεσματική όπως η καφεΐνη.

Αποτέλεσμα: Λειαίνει την επιδερμίδα και μειώνει το πρήξιμο

**ΝΕΟ!

Η αδυνατιστική φροντίδα που επανασμιλεύει τη σιλουέτα και ομορφαίνει την επιδερμίδα.

BODY-SLIM MINCEUR GLOBALE
Η κυτταρίτιδα μεταξύ άλλων, επηρεάζει το σύστημα μεταβολισμού των κυττάρων σε όλες τις στοιβάδες του δέρματος. Αυτό προκαλεί χαλάρωση, ανομοιογένειες και αλλοίωση στην ποιότητα της επιδερμίδας. Έτσι, τα εργαστήρια της Lierac εισήγαγαν δυο καινούριες τεχνολογίες σε μία σύνθεση, η οποία προσφέρει καινοτομικό αδυνάτισμα σε 4 διαστάσεις.
Έτσι, στην καρδιά της νέας σύνθεσης BODY-SLIM MINCEUR GLOBALE συναντάμε το πεπτίδιο NFG-like, ένα «ευφυές» πεπτίδιο που επανεκκινεί τον μεταβολισμό των κυττάρων σε όλες τις στοιβάδες του δέρματος: υπόδερμα, χόριο και επιδερμίδα, για δράση και στις 3 διαστάσεις της σιλουέτας αλλά και σε μία ακόμα διάσταση: την ποιότητα της επιδερμίδας.Όμως σε αυτήν την αναζωογονητική κρέμα – ζελ δεν βρίσκουμε μόνο αυτό το πεπτίδιο, αλλά και το star σύμπλοκο WTB, με την ενεργή καφεϊνη και με τα φωσφολιπίδια για την καλύτερη διείσδυση και διάχυση της καφεϊνης στο δέρμα.

Αποτελέσματα: Mέρα με τη μέρα, η κυτταρίτιδα μειώνεται, η σιλουέτα αδυνατίζει ενώ ταυτόχρονα η επιδερμίδα γίνεται ορατά πιο όμορφη, ενυδατωμένη, τονωμένη και σφριγηλή.