Οι ρόλοι της στις τηλεοπτικές δραματικές σειρές «ER» και «The Good Wife» απογείωσαν την καριέρα της. Συνολικά, έχει κερδίσει μία Χρυσή Σφαίρα (2010) και τρία βραβεία EMMY (1995, 2011, 2014) Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας. Είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Keith Lieberthal, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον 7χρονο Kieran.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

Διατροφή
«Δυστυχώς, πίνω πολύ καφέ. Κατά τα άλλα, μου αρέσουν τα αμύγδαλα, τα μύρτιλα και ο σολομός, ενώ πίνω αλκοόλ μόνο περιστασιακά».

Το μυστικό της ομορφιάς
«Κάθε πρωί πίνω ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι. Κάνει πολύ καλό στον οργανισμό και ειδικά στην πέψη».

Κραγιόν
«Λατρεύω τα κραγιόν της Chanel. Προτιμώ τις κόκκινες αποχρώσεις, ούτε τις πολύ σκούρες, αλλά ούτε τις πολύ φωτεινές».

Μαλλιά
«Επειδή τα μαλλιά μου είναι ευαίσθητα και δεν θέλω να τα ταλαιπωρώ, τα λούζω μόνο δύο φορές την εβδομάδα».

Γυμναστική
«Ανήκω στους ελάχιστους ανθρώπους που αγαπούν το γυμναστήριο. Είμαι φανατική του pilates, αλλά μου αρέσει και το τρέξιμο».

ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ

Επιλεκτική
«Από το να υποδυθώ έναν χαρακτήρα που μισώ, θα προτιμούσα να δουλέψω και πάλι ως σερβιτόρα».

Η κυρία του κυρίου
«Μου αρέσει να είμαι η γυναίκα του συζύγου μου».

Αναπολώντας άλλες εποχές
«Παλιά υπήρχε σεβασμός για όλα. Θυμάμαι φορούσα τα καλά μου όταν ο πατέρας μου με πήγαινε στο θέατρο. Τώρα, οι θεατές απλώνουν συχνά τα πόδια τους επάνω στη σκηνή».

Χρήματα
«Είναι ωραίο να βγάζει κανείς χρήματα, αλλά δεν μπορείς να ζεις περιμένοντας να γίνεις πλούσιος από μια δουλειά που δεν σε εμπνέει καλλιτεχνικά».

Ρομαντισμός
«Πιστεύω στις ανεξάρτητες γυναίκες, όμως είμαι και πολύ ρομαντική. Μου αρέσει, για παράδειγμα, να μου ανοίγει την πόρτα ένας άνδρας».

Ειλικρίνεια
«Με ένα πράγμα δεν θα μπορέσω να συμβιβαστώ: να πάψω να είμαι ειλικρινής με την οικογένεια και τους φίλους μου. Οι σχέσεις δεν αξίζουν, αν δεν στηρίζονται στην ειλικρίνεια».